Supa de fasole cu penne din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 rosie, tocata 4 cesti supa de legume 3/4 ceasca penne 1 cutie fasole 4-5 cani spanac, maruntit sare si piper […]
Penne All’arrabbiata
PrinteazaPenne All’arrabbiata din: penne, sare, mazare, patrunjel, pasta de tomate, ketchup, usturoi, capere, ulei, zahar, ardei iute, masline, parmezan.
- 400 g penne
- sare
- 300 g mazăre (congelată)
- 1 legătură de pătrunjel
- 30 g pastă de tomate
- 1 lingură de ketchup
- 1 căţel de usturoi
- 1-2 linguriţe de capere
- 2 linguri de ulei de măsline
- zahăr
- 1 ardei iute roşu
- 80 g măsline negre
- 40 g parmezan
Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Se adaugă în ultimele două minute de fierbere şi mazărea decongelată.
Se spală pătrunjelul, se usucă şi se toacă mărunt. Pentru sos se pasează pasta de tomate, ketchupul, usturoiul, caperele şi uleiul de măsline.
Se condimentează cu sare şi o priză de zahăr. Ardeiul iute se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se amestecă în sosul pesto.
Spaghetele şi mazărea se scurgîn strecurătoare şi se amestecă cu sosul pesto, cu măslinele şi cu pătrunjelul tocat.
Se servesc ornate cu parmezan ras felii.
Penne All’arrabbiata
Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel. Ingrediente: 1/2 pachet penne 2 linguri de unt 1 1/2 linguri faina 1/2 cana supa de pui 1 lingura de miere 1 cana lapte 1/4 […]
Penne cu carnati si rosii din: carnati, penne, rosii, ceapa, sare, parmezan, oregano, busuioc. Ingrediente: 3-4 carnati afumati, taiati felii 1 cutie rosii cubulete 1 ceapa, feliata ¼ linguriță de sare ¼ cana parmezan, ras ½ linguriță oregano uscat parmezan si busuioc, pentru servire Mod de preparare: Într-o tigaie mare rumeniti carnatii, apoi scoateti […]
Pofta buna!