Penne cu branza si dovleac

Printeaza

Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel.

Ingrediente:Penne cu branza si dovleac

  • 1/2 pachet penne
  • 2 linguri de unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 1/2 cana supa de pui
  • 1 lingura de miere
  • 1 cana lapte
  • 1/4 lingurita de ienibahar
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita de nucsoara
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
  • 1 cana piure de dovleac
  • 1 1/4 ceasca branza cheddar, maruntita
  • patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente. Se incalzeste untul. Se adauga faina. Se amesteca. Se toarna supa de pui si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se adauga miere. Se toarna laptele si se fierbe pana se ingroasa din nou.

Se amesteca dovleacul cu pastele. Se toarna sosul peste. Se adauga 3/4 din amestecul de branza.

Adaugati intr-un vas de copt si dati la cuptor dupa ce ati presarat boia si restul de branza. Coaceti la 200C timp de aproximativ 7-10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.