Penne cu ciuperci, bacon si pesto

Printeaza

Penne cu ciuperci, bacon si pesto din: smantana, paste penne, ciuperci, bacon, pesto, busuioc.

Ingrediente:Penne_cu_ciuperci_bacon_si_pesto

  • 200 ml smântână
  • 500 g paste penne
  • 250 g ciuperci din conservă
  • 150 g bacon
  • 4 linguri pesto
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet în apă cu sare. Se scurg de apă păstrându-se jumătate de cană cu apă din cea în care au fiert.

Baconul se taie cubulețe și se pune la prăjit într-o tigaie, la foc iute. Peste el se adaugă ciupercile, scurse de zeamă și tăiate felii subțiri. Se presară sare și piper.

După ce s-au rumenit, se adaugă pastele, apa fierbinte, smântâna și sosul pesto. Se amestecă bine și se servesc ornate cu busuioc proaspăt.

Penne cu ciuperci, bacon si pesto

Penne_cu_ciuperci_bacon_si_pesto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.