Penne cu ciuperci, bacon si pesto
PrinteazaPenne cu ciuperci, bacon si pesto din: smantana, paste penne, ciuperci, bacon, pesto, busuioc.
- 200 ml smântână
- 500 g paste penne
- 250 g ciuperci din conservă
- 150 g bacon
- 4 linguri pesto
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet în apă cu sare. Se scurg de apă păstrându-se jumătate de cană cu apă din cea în care au fiert.
Baconul se taie cubulețe și se pune la prăjit într-o tigaie, la foc iute. Peste el se adaugă ciupercile, scurse de zeamă și tăiate felii subțiri. Se presară sare și piper.
După ce s-au rumenit, se adaugă pastele, apa fierbinte, smântâna și sosul pesto. Se amestecă bine și se servesc ornate cu busuioc proaspăt.
Penne cu ciuperci, bacon si pesto
Pofta buna!