Penne cu muschi file
PrinteazaPenne cu muschi file din: ceapa, muschi file, usturoi, sos de rosii, ulei, sare, piper, penne.
- 2 fire ceapă verde
- 4-6 felii de muşchi file
- 2 căţei de usturoi
- 1 cutie sos de roşii
- ulei de măsline
- sare
- piper măcinat
- 200 g penne de preferinţă integrale
Mod de preparare:
Pui apă la fiert cu sare, iar când începe să clocotească, fierbi pastele urmărind instrucţiunile de pe ambalaj. Intr-o tigaie de ceramică, pui ceapa verde tăiată felii şi muşchiul fîie tăiat cuburi,
Lc căleşti în uiei de măsline pentru câteva minute, presari usturoiul pisat, condimentele şi torni sosul de roşii diluat cu puţină apă.
Laşi să fiarbă sosul la foc mic, iar după 5 minute, adaugi pastele scurse şi mai laşi pe foc câteva minute. Serveşti pastele calde, alături de un pahar de vin alb.
Pofta buna!