Penne cu roşii cherry, spanac, ricotta şi pesto
PrinteazaPenne cu roşii cherry, spanac, ricotta şi pesto din: ulei de masline, usturoi, fulgi de ardei iute, rosii, penne, spanac, ricotta, pesto si parmezan.
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1 lingurita fulgi de ardei iute
- 2 conserve de rosii de 400 g
- 500 g penne
- 200 g spanac, tocat grosier
- 4 linguri ricotta
- 4 linguri de pesto
- parmezan, pentru servit (optional)
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o cratiţă, adaugă usturoiul şi sotează-l până devine auriu. Adaugă fulgii de ardei iute şi roşiile, asezonează bine şi lasă sosul să fiarbă 15 minute, până când scade şi se îngroaşă.
Intre timp, pregăteşte pastele conform instrucţiunilor de pe pachet şi adaugă spanacul în ultimele 2 minute.
Scurge-le bine şi adaugă-le peste sos, apoi împarte în 4 boluri.
Serveşte cu ricotta, pesto şi fâşii de parmezan, după preferinţă.
Penne cu roşii cherry, spanac, ricotta şi pesto
Pofta buna!
Delicioase au iesit pastele 😉 Ms pentur pont