Penne cu sos picant de roşii

Printeaza

Penne cu sos picant de roşii

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2-3 ardei iuţi
  • 1 ardei gras roşu
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 500 g roşii bucăţi
  • 200 ml supă
  • 500 g penne
  • sare, piper,zahăr

Preparare:

Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Tăiaţi ardeii iuţi pe lung, îndepărtaţi-le seminţele, spălaţi-i şi tăiaţi-i inele fine. Pregătiţi ardeiul gras şi tocaţi-l mărunt. Spălaţi pătrunjelul şi tocaţi-l mărunt.

Incingeţi uleiul într-o cratita mare. Căliţi ceapa, usturoiul şi ardeii iuţi, amestecând continuu. Adăugaţi ardeiul gras şi căliţi-l. Adăugaţi supa şi roşiile şi fierbeţi totul 10-15 minute. Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.

Condimentaţi sosul de roşii cu sare, piper şi zahăr. Scurgeţi pastele, serviţi-le cu sosul de roşii şi ornaţi-le cu puţină verdeaţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac toate felurile de paste. Sigur o sa incerc reteta asta de paste cu sos de rosii. O sa adaug si putin busuioc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.