Penne cu sos de ton

Printeaza

O reteta delicioasa de penne cu sos de ton din: penne, ardei gras, usturoi, ulei de masline, supa, ton, piper, busuioc si sare.

Ingrediente:Penne cu sos de ton

  • 400 g penne (paste)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • optional 125 ml supa
  • 1 conserva de ton in suc de 150 g
  • piper
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare şi cu 2 picături de ulei, timp de 10 minute, apoi le răstorni în strecură¬toare. Cureţi ardeiul, îl tai fâşii şi, împreună cu usturoiul le căleşti în ulei încins.

Scurgi tonul, îl fărâmiţezi cu furculiţa apoi aşezi verdeaţa (ardeiul). Amesteci totul într-un bol şi condimentezi.

Penne cu sos de ton

Penne cu sos de ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.