Penne cu sos de ton
PrinteazaO reteta delicioasa de penne cu sos de ton din: penne, ardei gras, usturoi, ulei de masline, supa, ton, piper, busuioc si sare.
- 400 g penne (paste)
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei de masline
- optional 125 ml supa
- 1 conserva de ton in suc de 150 g
- piper
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare şi cu 2 picături de ulei, timp de 10 minute, apoi le răstorni în strecură¬toare. Cureţi ardeiul, îl tai fâşii şi, împreună cu usturoiul le căleşti în ulei încins.
Scurgi tonul, îl fărâmiţezi cu furculiţa apoi aşezi verdeaţa (ardeiul). Amesteci totul într-un bol şi condimentezi.
Penne cu sos de ton
Pofta buna!