Penne cu spanac – usor de preparat

Printeaza

Penne cu spanac din: spanac, smantana, penne, parmezan, usturoi, rosii, busuioc, menta, patrunjel.

Ingrediente:Penne_cu_spanac

  • spanac (1 kg proaspat sau 500 g congelat)
  • smantana
  • 1 punga de paste (penne)
  • parmezan
  • usturoi
  • rosii
  • busuioc
  • menta
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Pune spanacul intr-o tigaie impreuna cu un catel de usturoi taiat in bucati mari, putina apa si putin ulei.

Dupa ce se dezgheata spanacul, se soteaza usor, se adauga smantana dulce, putina sare si putin piper.

Pune pennele fierte al dente, amesteca bine si dupa 30 de secunde am stinge focul.

Peste penne rade putin parmezan si pune o jumatate de rosie, busuioc, menta, patrunjel.

Penne cu spanac

Penne_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.