Penne cu sunca si busuioc

Printeaza

Penne cu sunca si busuioc din: penne, sunca, ou, smantana, busuioc, cascaval, piper.

Ingrediente:Penne cu sunca si busuioc 

  • un pachet penne
  • 200 g şuncă
  • 250 ml smântână grasă
  • un ou
  • busuioc proaspăt
  • 4 felii caşcaval feliat
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert.

Se bate oul cu smântână, sare şi piper şi se amestecă imediat cu pastele bine scurse. Se pun pastele într-un vas de cuptor, se aşază şunca şi deasupra caşcavalul. Se lasă 20 de minute la cuptor.

Se serveşte cu busuioc deasupra.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Penne cu pesmet

Penne cu pesmet

Penne cu pesmet din: penne, ulei, pesmet, zahar. Ingrediente: 1 pungă penne fără ou 4 linguri ulei 100 g pesmet 100 g  zahar   Mod de preparare: Se fierb pennele in apă cu puţină sare. Se lasă 30 de minute să se umfle. Se scurg  bine şi se amestecă cu pesmetul bine rumenit. Intr-o tigaie se pune uleiul […]

Penne cu sos de morcovi

Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, oregano, busuioc, fulgi de ardei iute, piper, sare, pasta de tomate, crema de branza, parmezan, penne, spanac. Ingrediente:  1 lingura de ulei de măsline 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 cutie rosii cubulete ½ linguriță oregano uscat ½ linguriță busuioc […]

Penne cu rosii si parmezan

Penne cu rosii si parmezan

Penne cu rosii si parmezan din: penne, unt, parmezan, piper, rozmarin, rosii cherry, piure de rosii, miere, usturoi. Ingrediente: 400 g penne 100g unt 100 g parmezan sare piper o crenguţă rozmarin 3-4 roşii cherry 400 g piure de roşii o linguriţă miere 3-4 căţei usturoi   Mod de preparare: Se fierb pastele în apă […]

Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Poate te intereseaza si: Pastrav cu porumb si brocoli Lasagna cu dovleac si cascaval Paste cu legume si sos pesto Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de […]

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.