Pepene cantalup

Printeaza

Pepene cantalup

Pepene cantalupIn Statele Unite ale Americii, pepenii cantalup sunt mici si pot fi imediat recunoscuţi după modelul asemănător unei plase, care acoperă coaja lor de culoare kaki. Când sunt copţi, au un parfum foarte tentant. Miezul lor portocaliu, bogat în beta-carotinâ, înconjoară o cavitate umplută cu numeroase seminţe. Tăiaţi-I în două, scoateţi sâmburii cu lingura şi pregătiţi-vă pentru un deliciu revigorant!

Pepenele cantalup poate fi mâncat felii sau cuburi, ori poate fi tăiat în forme rotunde şi adăugat la salate de fructe. Când este bine copt şi dulce, nu mai trebuie adăugat nimic altceva, decât poate, un strop de suc de lămâie sau de lime.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.