Pepene galben cu sunca si branza
PrinteazaPepene galben cu sunca si branza din: pepene galben, patrunjel, telemea, sunca, pesto de busuioc.
- 1 pepene galben
- 1 legatura patrunjel sau rucola
- 200 g telemea
- 100 g sunca crud-uscata
- 4 linguri pesto de busuioc
Mod de preparare:
Se taie în două pepenele galben, se goleşte de sâmburi şi se taie pulpa felii. Se aşază pe grătarul încins şi se frige 3-5 min. pe fiecare parte. Se spală pătrunjelul sau ruccola, se şterg şi se repartizează pe farfuriii.
Se zdrobeşte telemeaua cu furculiţa şi se repartizează deasupra. Se fac apoi rozete din feliile de şuncă şi se aşază pe telemea. Deasupra se aşază feliile de pepene calde şi porţii de pesto.
Pepene galben cu sunca si branza
Pofta buna!