Pepene galben cu sunca si branza

Printeaza

Pepene galben cu sunca si branza din: pepene galben, patrunjel, telemea, sunca, pesto de busuioc.

Ingrediente:Pepene_galben_cu_sunca_si_branza

  • 1 pepene galben
  • 1 legatura patrunjel sau rucola
  • 200 g telemea
  • 100 g sunca crud-uscata
  • 4 linguri pesto de busuioc

 

Mod de preparare:

Se taie în două pepenele galben, se goleşte de sâmburi şi se taie pulpa felii. Se aşază pe grătarul încins şi se frige 3-5 min. pe fiecare parte. Se spală pătrunjelul sau ruccola, se şterg şi se repartizează pe farfuriii.

Se zdrobeşte telemeaua cu furculiţa şi se repartizează deasupra. Se fac apoi rozete din feliile de şuncă şi se aşază pe telemea. Deasupra se aşază feliile de pepene calde şi porţii de pesto.

Pepene galben cu sunca si branza

Pepene_galben_cu_sunca_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.