Pepene galben umplut cu budinca
PrinteazaPepene galben umplut cu budinca din: pepene galben, budinca de ciocolata, zahar, lapte si nuca de cocos.
- 2 bucati mari de pepene galben sau 4 pepeni mai mici
- 2 pachete de budinca de ciocolata sau caramel
- 6 linguri zahar
- 1 l lapte
- 4 linguri de nuca de cocos pentru decor sau cateva frunze de menta proaspata
Mod de preparare:
Pui într-un vas la fiert laptele cu zahărul şi cu cele 2 pachiete de budincă, amesteci foarte bine până ce se îngro;aşă budinca. Apoi laşi budinc;a la răcit şi pregăteşti între tiimp pepenii. Speli bine pepenii, îi scobeşti în mijloc şi scoţi partea cu seminţe, apoi torni budinca în pepeni, dacă sunt mici.
Dacă foloseşti 2 pepeni mai mari, îi tai în jumătate şi umpli fiecare jumătate cu budincă. îi aşezi pe 4 farfurii, apoi decorezi cu nucă de cocos sau îi laşi simpli şi pui câte o frunzuliţă de mentă verde. Serveşti pepenii imediat ce s-au răcit, cât sunt proaspeţi. Nu îi laşi pe a doua zi.
Este un desert răcoritor, se pregăteşte rapid şi îl poţi pregăti toată vara, atâta timp cât găseşti pepeni.
Pepene galben umplut cu budinca
Poftă bună!