Pepene galben umplut cu budinca

Printeaza

Pepene galben umplut cu budinca din: pepene galben, budinca de ciocolata, zahar, lapte si nuca de cocos.

Ingrediente:

  • 2 bucati mari de pepene galben sau 4 pepeni mai mici
  • 2 pachete de budinca de ciocolata sau caramel
  • 6 linguri zahar
  • 1 l lapte
  • 4 linguri de nuca de cocos pentru decor sau cateva frunze de menta proaspata

 

Mod de preparare:

Pui într-un vas la fiert laptele cu zahărul şi cu cele 2 pachiete de budincă, amesteci foarte bine până ce se îngro;aşă budinca. Apoi laşi budinc;a la răcit şi pregăteşti între tiimp pepenii. Speli bine pepenii, îi scobeşti în mijloc şi scoţi partea cu seminţe, apoi torni budinca în pepeni, dacă sunt mici.

Dacă foloseşti 2 pepeni mai mari, îi tai în jumătate şi umpli fiecare jumătate cu budincă. îi aşezi pe 4 farfu­rii, apoi decorezi cu nucă de cocos sau îi laşi simpli şi pui câte o frunzuliţă de mentă verde. Serveşti pepenii ime­diat ce s-au răcit, cât sunt proaspeţi. Nu îi laşi pe a doua zi.

Este un desert răco­ritor, se pregăteşte rapid şi îl poţi pregăti toată vara, atâta timp cât găseşti pepeni.

Pepene galben umplut cu budinca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.