Pepene la gratar cu branza
PrinteazaPepene la gratar cu branza din: pepene rosu, ulei de masline, sare, piper, limeta, ardei iute, coriandru, branza feta, miere.
- 2 felii pepene rosu
- ½ lingura ulei de masline
- sare
- piper proaspăt măcinat
- ½ limeta, stoarsa
- 1 ardei iute mic, tăiat felii subțiri
- 3 linguri de frunze de coriandru proaspat
- 60 g branza feta, maruntita
- 2 lingurite miere
Mod de preparare:
Taiati pepenele sferturi, ungeti ambele părți ale pepenelui verde cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se înnge gratararul la foc mediu-mare. Se adaugă pepenele verde și se frige timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Transferati pe un platou si lasati sa se raceasca.
Aranjați pepene verde pe platou și se stropeste cu suc de lămâie. Se presara cu ardei iute, coriandru și brânză feta. Stropiti cu miere si serviti.
Pofta buna!