Pepeni umpluti

Printeaza

Pepeni umpluti din: pepeni galbeni, capsuni, cirese, piersica, kiwi, portocale, zahar.

Ingrediente:Pepeni umpluti

  • 2 pepeni galbeni
  • câte 200 g căpşuni şi cireşe
  • piersică
  • 1-2 kiwi
  • 200 g ananas
  • 5 linguri de suc de portocale
  • 125 g zahăr

 

Mod de preparare:

Pepenii galbeni se taie pe jumătate şi se curăţă de sâmburi. Se scobeşte pulpa până la 1 cm de coajă şi se taie cubuleţe.

Jumătăţile de pepene se pun la rece. Se spală căpşunile şi cireşele, se curăţă de codiţe (cireşele şi de sâm­buri) şi se taie în două. Cele­lalte fructe se cojesc şi se taie cubuleţe.

Se amestecă sucul de portocale cu zahărul, se adaugă bucăţelele de fructe şi se amestecă bine. Com­poziţia se lasă 30 de minute la rece, apoi se distribuie în jumătăţile de pepene galben.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.