Peperonata cu creveti la grill

Printeaza

Peperonata cu creveti la grill din: creveti, ardei, ceapa, usturoi, rosii, ardei iute, zahar, otet, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Peperonata cu creveti la grill

  • 1 bol cu creveţi
  • 2 ardei roşii
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapă mare (sau 2 mici)
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 4 roşii
  • 1 ardei iute (facultativ)
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1-2 linguriţe oţet
  • ulei de măsline (6 linguri)
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Tai julien ardeii şi ceapa şi ie pui într-o tigaie în care ete ulei. Adaugi pe parcurs sare, zahăr, oţet, usturoi (tăiat rondele), piper, roşiile date pe râzătoare şi 1 ardei iute.

Acoperi vasul şi laşi la gătit. Spre final, când legumele s-au înmuiat şi s-a legat un sos cremos, adaugi pătrunjelul tocat. Creveţii îi pregăteşti la grill şi îi serveşti lângă tocana de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.