Pere in aluat cu scortisoara

Printeaza

Pere in aluat cu scortisoara din: pere, portocala, vin rosu, zahar, scortisoara, foitaj.

Ingrediente:

  • 4 pere
  • 1 portocală
  • 750 ml vin rosu demidulce
  • 150 g zahăr brun
  • 1 baton scortisoară
  • 300 g aluat foitaj

 

Mod de preparare:

Pere in aluat cu scortisoara: Cureţi portocala de coajă şi tai felii. Pui vinul la fiert, împreună cu zahărul, batonul de scorţişoară şi feliile de portocală.

După 10 minute, scoţi batonul de scorţişoară şi feliile de portocală şi pui în vin perele curăţate de coajă. Laşi să fiarbă circa 15 minute.

Scoţi perele şi când s-au mai răcit tai partea de jos astfel incât să stea drepte pe platou. Le inveleşti în bucăţi decupate din aluatul foitaj de la frigider, astfel încât să fie bine acoperite.

Dai perele la cuptorul preincălzit până când se rumeneşte aluatul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sandwich Cu Andive, Pui și Avocado

Sandwich Cu Andive, Pui și Avocado din: paine integrala, piept de pui, avocado, frunze de andive, maioneza, mustar dijon, sare, piper. IÎntr-o lume unde timpul este esențial, iar alimentația sănătoasă o prioritate, rețeta noastră de sandwich se poziționează ca o soluție perfectă. Acest sandwich nu doar că oferă o alternativă nutritivă și sățioasă, dar integrează […]

Descoperă Hyderabadi Biryani: Istoria, Rețetă Tradițională și Sfaturi

Descoperă Hyderabadi Biryani: Istoria, Rețetă Tradițională și Sfaturi. Hyderabadi Biryani nu este doar un fel de mâncare; este o operă de artă culinară ce își are rădăcinile în orașul Hyderabad, situat în sudul Indiei. Acest pilaf de orez bogat și aromat își trage esența din influențele culturale mixte ale erei medievale, când bucătăria Mughal a […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.