Pere coapte cu sos de piersici

Printeaza

Pere coapte cu sos de piersici

Ingrediente: Pere coapte cu sos de piersici

  • 1/2 ceaşcă de apă
  • 1/2 ceaşcă de suc de pere
  • scorţişoară după gust
  • vanilie
  • 3 pere

Pentru sos:

  • miezul de la o piersică
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • 1 lingură miere

 

Mod de preparare:

Pui într-o cratiţă apa, sucul de pere, scorţişoara şi vanilia şi le laşi să fiarbă timp de 10 minute. Cureţi perele de coajă şi le pui împreună cu sosul preparat în cuptor la foc potrivit.

Din când în când torni sosul din cratiţă peste pere cu ajutorul unei lin­guri. Laşi la cuptor până ce perele s-au înmuiat.

Cât sunt calde eu rad o ciocolată şi o presar peste pere. Le laşi să se răcească, introducându-le la frigider pentru două ore.

Pere coapte cu sos de piersici

Pere coapte cu sos de piersici

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.