Pere in crusta cu ghimbir

Printeaza

Pere in crusta cu ghimbir din: biscuiţi cu cacao,  praf de ghimbir, unt, pere.

 

Ingrediente:

  • 2 pere
  • 1 pachet biscuiţi cu cacao
  • 1 vârf linguriţă praf de ghimbir
  • 2 linguri unt

 

 

 

Mod de preparare:

Fărâmiţezi biscuiţii într-un blender. In­cingi o tigaie şi topeşti untul, pe care îl torni peste biscuiţi.

Amesteci cu praful de ghimbir până se omogenizează.

Speli perele. Eventual, le cureţi de coajă, le tai în jumătate şi îmbraci fiecare bucată în compoziţia de biscuiţi.

Le bagi la cuptor şi le laşi 15-20 de minute. Le serveşti ca atare sau cu miere.

Pere in crusta cu ghimbir

Pere_in_crusta_cu_ghimbir

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.