Pere cu anason in vin

Printeaza

Pere cu anason in vin din: pere, vin, anason, scortisoara, miere, vanilie.

Ingrediente:Pere cu anason in vin

  • 3 pere
  • 1 l vin
  • 4 steluţe de anason
  • 3 beţe de scorţişoară
  • 3 păstăi de cardamom
  • 1 păstaie de vanilie
  • 5 linguri miere
  • îngheţată de vanilie pentru servire

 

Mod de preparare:

Se curăţă perele şi se pun la fiert într-un litru de vin roze împreună cu mierea, scorţişoara, anasonul, cardamomul şi seminţele din păstaia de vanilie.

Se lasă la fiert, la foc mic, aproximativ 40 de minute. Se scot apoi perele şi se lasă să scadă vinul până ajunge la consistenţa unui sos. Se servesc perele alături de îngheţata de vanilie, stropite cu sosul de vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.