Pere cu Roquefort

Printeaza

Se decojesc 2 pere, se taie jumătăţi şi se curăţă de căsuţele sâmburilor. Se încălzesc 125 ml suc de struguri albi cu 125 ml apă şi 1 fir levănţică. Se fierb perele înăuntru cca 3 min. Se lasă să se răcească în zeamă. Se pasează 75 g brânză Roquefort cu 100 g mascarpone, sare şi piper.

Se încălzesc 2 linguri zeamă de la pere cu 2 linguri miere şi se glasează înăuntru 75 g miez de nucă. Perele se scot din zeamă, se lasă săse scurgă şi se repartizează deasupra crema. Se toarnă deasupra puţină zeamă şi se ornează cu nuci; se presară flori de levănţică.

Pere cu Roquefort

Pere cu Roquefort

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.