Pere delicioase in ciocolata

Printeaza

Pere delicioase in ciocolata din: vin alb, ciocolata cu lapte, zahar, unt, pere.

Ingrediente:Pere_delicioase_in_ciocolata

  • 100 ml vin alb
  • 400 g ciocolată cu lapte
  • 100 g zahăr
  • 50 g unt
  • 6 pere

 

Mod de preparare:

Se spală perele, se curăţă de coajă şi cu un cuţit ascuţit se îndepărtează cotorul cu seminţe, lăsându-se fructele întregi.

Separat,se topeşte untul. Se trec perele prin untul topit, după care se toarnă vinul. Se lasă pe foc până se evaporă.

Se presară zahărul şi se lasă până se caramelizează; astfel, perele vor rămâne intacte. Se scot pe un platou să se răcorească.

Se topeşte ciocolata la bain-marie şi se toarnă cât este fierbinte peste pere.

Pere delicioase in ciocolata

Pere_delicioase_in_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.