Pere glasate – Poires Pochees aux epices

Printeaza

Pere glasate – Poires Pochees aux epices din: pere, lamaie, vin, zahar, baton de vanilie, frunze de busuioc, cuisoare.

Ingrediente:Poires_Pochees_aux_epices_pere_glasate

  • 4 pere
  • o lămâie
  • 2 pahare cu vin alb, dulce
  • 150 g zahăr
  • un baton de vanilie
  • câteva frunze de busuioc
  • cuişoare

 

Mod de preparare:

Cojeşte cu grijă perele, apoi stropeste-le cu zeama de lămâie ca să nu oxideze.

Intr-o cratiţă adâncă, fă un mix lichid din apă, vin, zahăr, vanilie şi cuişoare. Scufunda perele şi lasă-le să fiarbă la foc mic.

Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie şij mai lasă sosul la foc mic până se îngroaşă. Stropeste perele cu sosul delicios şi presară deasupra frunzele de busuioc.

Pere glasate – Poires Pochees aux epices

Poires_Pochees_aux_epices_pere_glasate

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.