Pere glasate – Poires Pochees aux epices
PrinteazaPere glasate – Poires Pochees aux epices din: pere, lamaie, vin, zahar, baton de vanilie, frunze de busuioc, cuisoare.
- 4 pere
- o lămâie
- 2 pahare cu vin alb, dulce
- 150 g zahăr
- un baton de vanilie
- câteva frunze de busuioc
- cuişoare
Mod de preparare:
Cojeşte cu grijă perele, apoi stropeste-le cu zeama de lămâie ca să nu oxideze.
Intr-o cratiţă adâncă, fă un mix lichid din apă, vin, zahăr, vanilie şi cuişoare. Scufunda perele şi lasă-le să fiarbă la foc mic.
Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie şij mai lasă sosul la foc mic până se îngroaşă. Stropeste perele cu sosul delicios şi presară deasupra frunzele de busuioc.
Pere glasate – Poires Pochees aux epices
Pofta buna!