Pere in aluat cu sos de fructe de padure

Printeaza

Pere in aluat cu sos de fructe de padure din: pere, faina, sare, apa minerala, ulei, zahar, fulgi de cocos, ulei, sos de fructe de padure.

Ingrediente:Pere in aluat cu sos de fructe de padure

  • 8 pere
  • 300 g făină
  • 1 praf sare
  • 250 ml apă minerală
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri zahăr
  • 100 g fulgi de cocos
  • ulei, pentru prăjit
  • zahăr pudră
  • sos de fructe de pădure

 

Mod de preparare:

Amesteci 250 g de făină cu praful de sare şi cu zahărul, torni apa şi uleiul şi încorporezi până se omogenizează ingredientele. Il laşi deoparte, la rece, o oră.

Cu un cuţit cu vârful subţire cureţi perele de coajă, de seminţe şi de cotor şi le tai pe jumătate. Pui pe farfurii separate cele 50 g de făină păstrate şi fulgii de cocos.

Treci perele prin făină, prin aluat, le scurgi, apoi prin cocos şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe un grătar ca să rămână crocante.

Le serveşti cu sos de fructe de pădure şi date cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.