Pere marinate

Printeaza

Pere marinate din: apa, ceai de fructe, scortisoara, anason, cardamom, miere, suc de portocale, merisoare, pere.

Ingrediente: Pere_marinate

  • 600 ml apă
  • 3 linguriţe ceai de fructe
  • 1 baton de scorţişoară
  • 1 anason stelat
  • câteva capsule de cardamom
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri suc de portocale
  • 3 linguri merişoare congelate
  • 4 pere

Mod de preparare:

Se dă apa în clocot şi se adaugă ceaiul, mirodeniile, mierea şi sucul de portocale. Se fierbe la foc moale 3 minute. Se strecoară.

Se aşază în ceai perele decojite, tăiate în două pe lung şi curăţate de căsuţele seminţelor. Se adaugă merişoare şi se lasă să se pătrundă cca 12-15 minute având
grijă ca temperatura să nu depăşească 95 °C.

Se repartizează apoi pe farfurii şi servesc.

Pere marinate

Pere_marinate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.