Pere in sos de branza

Printeaza

Pere in sos de branza din: pere, smantana, unt, gorgonzola, masline, miere, cimbru, sare.

Ingrediente:

  • 4 pere
  • 2 linguri cu smantana
  • 100 g unt
  • 50 g gorgonzola
  • 1 lingura cu masline feliate
  • 2 linguri cu miere
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală perele şi taie-le în două, pe lungime. Scoate cotorul cu o lingură şi unge fiecare bucată cu puţin unt şi un pic de miere.

Aşază perele într-o tavă tapetată cu pergament şi dă-le la cuptor 15 minute, la foc iute. între timp, freacă cu mixerul restul de unt cu smântână şi brânza până ce obţii o pastă moale.

Adaugă grogonzola şi măslinele feliate. Potriveşte de sare şi aromatizeaza amestecul cu cimbrul proaspat. Scoate perele din cuptor, umple-le cu branza si serveste-le cu salata verde.

 

Pere in sos de branza

Pere_in_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.