Pere cu sos de ciocolată

Printeaza

O reteta de pere cu sos de ciocolata din: pere, ciocolata, inghetata de vanilie si alune de padure.

Ingrediente:Pere cu sos de ciocolată

  • 2 conserve de pere a cate aproximativ 400 g fiecare
  • 100 g ciocolata, rupta in bucati mici
  • 8 cupe inghetata de vanilie
  • 2 linguri alune de padure, tocate

 

Mod de preparare:

Se scurg perele deasupra unei tigăi mici, se taie în jumătăţi şi se împart egal în patru pahare pentru desert sau boluri. Se fierbe siropul la foc mare, până scade şi se îngroaşă. Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata şi se amestecă până se topeşte.

Se adaugă două cupe de îngheţată deasupra fiecărei porţii de pere. Se toarnă sosul. Se presară alunele tocate.

Pere cu sos de ciocolată

Pere cu sos de ciocolată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.