Pere umplute cu branza, nuci si spanac
PrinteazaPere umplute cu branza, nuci si spanac din: pere, branza cremoasa, nuci, baby spanac, rodie, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pere
- 150g de brânză cremoasă
- 50g de nuci
- 150g de baby spanac
- seminţele de la 1/2 de rodie
- 1 lingură de ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se spală perele, după care se taie la 1/3 de capăt şi se scobeşte partea de jos.
Intr-un castron se adaugă 125g brânză cremoasătăiată cubuleţe, 3/4din nucile tocate, 100g baby spanac, jumătate din seminţele de rodie, uleiul, sare şi piper, şi se amestecă.
Se umplu perele cu amestecul obţinut, după care se pun vârfurile la loc.
Se servesc pe un platou decorat cu baby spanac, cubuleţe de brânză, nuci şi seminţe de rodie.
Pere umplute cu branza, nuci si spanac
Pofta buna!