Pere umplute cu branza, nuci si spanac

Printeaza

Pere umplute cu branza, nuci si spanac din: pere, branza cremoasa, nuci, baby spanac, rodie, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 pere
  • 150g de brânză cremoasă
  • 50g de nuci
  • 150g de baby spanac
  • seminţele de la 1/2 de rodie
  • 1 lingură de ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

 

Mod de preparare:

Se spală perele, după care se taie la 1/3 de capăt şi se scobeşte partea de jos.

Intr-un castron se adaugă 125g brânză cremoasătăiată cubuleţe, 3/4din nucile tocate, 100g baby spanac, jumătate din seminţele de rodie, uleiul, sare şi piper, şi se amestecă.

Se umplu perele cu amestecul obţinut, după care se pun vârfurile la loc.

Se servesc pe un platou decorat cu baby spanac, cubuleţe de brânză, nuci şi seminţe de rodie.

 

Pere umplute cu branza, nuci si spanac

Pere_umplute_cu_branza_nuci_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.