Pere umplute cu branza si seminte de rodie din: pere, branza cremoasa, ncui, spanac baby, rodie, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
4 pere
150g de brânză cremoasă
50g de nuci
150g de spanac baby
seminţele de la 1/2 rodie
1 lingură de ulei de măsline
sare şi piper
Mod de preparare:
Se spală perele, după care se taie la 1/3 de capăt şi se scobeşte partea de jos.
Intr-un castron se adaugă 125g brânză cremoasă tăiată cubuleţe, 3/4 din nucile tocate, 100g baby spanac, jumătate din seminţele de rodie, uleiul, sare şi piper şi se amestecă.
Se umplu perele cu amestecul obţinut, după care se pun vârfurile la loc.
Se servesc pe un platou decorat cu baby spanac, cubuleţe de brânză, nuci şi seminţe de rodie.
Pere umplute cu ricotta din: ricotta, branza de vaci, miere, telina, masline, curmale, paprika, pere, suc de mere. Ingrediente: 50 g ricotta 50 g branza de vaci 1 lingurita miere 1/2 radacina telina, tocata 8 masline verzi, tocate 4 curmale, maruntite paprika 4 pere 150 ml suc de mere Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la […]
Pere umplute cu branza si miere din: ricotta, branza de vaci, miere, telina, masline, curmale, paprika, pere, suc de mere. Ingrediente: 50 g ricotta 50 g branza de vaci 1 lingurita miere 1/2 radacina telina, tocata 8 masline verzi, tocate 3-4 curmale, maruntite 1 vf de cutit paprika 4 pere 150 ml suc de mere […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Interesanta combinatia de pere cu branza