Pere umplute cu branza si miere
PrinteazaPere umplute cu branza si miere din: ricotta, branza de vaci, miere, telina, masline, curmale, paprika, pere, suc de mere.
- 50 g ricotta
- 50 g branza de vaci
- 1 lingurita miere
- 1/2 radacina telina, tocata
- 8 masline verzi, tocate
- 3-4 curmale, maruntite
- 1 vf de cutit paprika
- 4 pere
- 150 ml suc de mere
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C.
Amestecati impreuna branzeturile. Adaugati restul ingredientelor, cu exceptia perelor si a sucului. Omogenizati. Taiati perele in jumatati si scoateti samburii.
Asezati intr-o tava si umpleti cu mixul de branza. Stropiti cu suc de mele si acoperiti cu folie. Dati la cuptor 20 de minute.
Scoateti folia si mai dati la cuptor inca 3 minute.
Pofta buna!