Salată cu pui si pere din: salata verde, pere, nuci pecan, piept de pui, parmezan, zeama de lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 salată verde 2 pere 10-15 jumătăți nuci pecan ½ piept de pui 30 g parmezan zeama de la ½ lămâie 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Pieptul de […]
Pere umplute cu nucă
PrinteazaPere umplute cu nuca din: pere, nuca, miere, unt si scortisoara.
Perele sunt bogate în fibre, ceea ce le face benefice pentru digestie și controlul greutății. Aceste fructe conțin vitamine importante, cum ar fi vitamina C, vitamina K și vitamina B6, precum și minerale precum potasiu și cupru.
Perele sunt o sursă bună de antioxidanți, cum ar fi quercetina, acidul caihdroxicinamic și flavonoidele, care ajută la combaterea stresului oxidativ și reducerea riscului de boli cronice.
Ingrediente:
- 6 pere
- 2 linguri cu nuca pisata
- 3 linguri cu miere
- 1 lingurita cu unt
- scortisoara
Mod de preparare:
Pere umplute cu nucă: Spală perele şi taie-le în jumătăţi, pe lung. Cu o linguriţă, scoate partea cu seminţe, îndepărtează-le cu vârful unui cuţit şi toacă pulpa.
Aranjează perele într-o tavă, pune în fiecare scobitură puţin unt şi dă-le la cuptor vreo zece minute, între timp, amestecă pulpa tocată cu mierea şi nuca şi aromatizează cu puţină scorţişoară.
Scoate perele din cuptor, umple-le cu amestecul de nucă şi dă-le la cuptor 5-10 minute. Serveşte-le cu o linguriţă cu frişcă.
Pere umplute cu nucă
Pofta buna!
Compot de pere din: apa, pere, zahar, suc de lamaie. Ingrediente: 7 1/2 cani de apa 5 pere 5 linguri de zahăr 2 linguri suc de lamaie Mod de preparare: Într-o oală medie, aduceți apa la fiert și adăugați zahăr. Spălați și feliati perele. Adăugați perele și sucul de lămâie în oală și gătiți […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pere la cuptor
- pere la cuptor cu miere