Perişoare cu branză de vaci si cartofi

Printeaza

Perişoare cu branză de vaci si cartofi

Ingrediente:

  • 250 g cartofi
  • 100 g brânză de vaci
  • 30 g făină
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • 30 g unt sau margarină
  • puţin caşcaval şi sare

 

Mod de preparare:

Perişoare cu branză de vaci si cartofi: Cureţi cartofii, îi speli şi îi pui la fiert. După ce s-au răcit, îi treci prin maşina de tocat şi adaugi brânza de vaci, gălbenuşul, puţină sare.

Separat, opăreşti făina cu lapte, formând un aluat pe care îl adaugi împreună cu albuşul bătut spumă în amestecul de cartofi.

Frămânţi bine până obţii o com­poziţie omogenă, apoi formezi sfere mici pe care le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi le introduci la cuptor 10 minute.

Le serveşti cu sos tomat şi presărate cu verdeaţă. Caşcavalul răzuit îl presari doar la servire.

 

Poftă bună!

 

 

 

Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă

Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]

Burger de Porc cu Coleslaw

Burger de Porc cu Coleslaw din: carne de porc, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, chifle, branza cheddar, mvarza, morcov, maioneza, otet de mere, zahar, sare, piper. Această rețetă îmbină gustul robust al cărnii de porc cu prospețimea și textura inconfundabilă a coleslaw-ului, oferind o experiență culinară complexă și satisfăcătoare. Reteta Burger de Porc cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.