Perisoare cu sos de mere

Printeaza

Perisoare cu sos de mere din: carne de vitel, orez, franzela, ou.

Ingrediente:Perisoare cu sos de mere

  • 150 g carne de viţel
  • 1 linguriţă orez
  • 1 felie franzelă
  • ou

 

 

Mod de preparare:

Se dă carnea prin maşină de două ori, împreună cu felia de franzelă înmuiată şi stoarsă.

Se ames­tecă cu orezul curăţat şi spălat şi cu oul, apoi se formează perişoare de mărimea unei nuci, care se fierb in apă caldă cit să le acopere.

Cand sunt bine fierte în interior, se scot şi se pun în sos, care se subţiază cu zeama în care au fiert perişoarele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.