Perisoare cu varza

Printeaza

Perisoare cu varza din: carne de vita, orez, franzela, sare, varza, unt.

Ingrediente:Perisoare cu varza

  • 150 g carne de vita
  • 15 g orez
  • 1/2 felie franzelă
  • sare
  • 150 g varză de Bruxelles
  • 15 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se dă carnea prin maşina de două ori, împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă.

Se sărează, apoi se amestecă cu orezul spălat pană se omogenizează.

Se formează perişoarele de mărimea unei nuci mici şi se pun să fiarbă in atata apă clocotită cat să le acopere.

Se lasă să fiarbă încet, pană cand sunt bine pătrunse.

Varza de Bruxelles se curăţă, se spală şi se fierbe. Se scurge şi se pune peste perişoare. Se adaugă untul deasupra şi se lasă să scadă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.