Perisoare cu verdeata

Printeaza

Perisoare cu verdeata din: carne de vita, ou, orez, patrunjel.

Ingrediente:Perisoare cu verdeata

  • 150 g carne de vita
  • 1/2 ou
  • 50 g orez
  • patrunjel verde tocat

 

 

Mod de preparare:

Carnea de vita, slaba, curăţată de pieliţe şi zgarciuri, se dă de 2-3 ori prin maşina de tocat.

Se amestecă cu oul, orezul spălat şi verdeaţa tocată mărunt, pană se omogenizează.

Se formează peri­şoare de mărimea unor nuci care se pun să fiarbă in apă clocotită, 30-40 de minute.

Se scurg apoi şi se servesc ca gustări simple, în ciorbe sau aso­ciate cu diferite sosuri şi garnituri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.