Perisoare de curcan cu ricotta

Printeaza

O reteta delicioasa de perisoare cu: piept de curcan, ricotta, parmezan, oua, usturoi, patrunjel, sare, piper, unt, faina, lapte, smantana, marar.

Ingrediente:Perisoare_de_curcan_cu_ricotta

  • 800 g piept de curcan
  • 250 g ricotta
  • 200 g parmezan
  • 2 ouă
  • 5 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Ingrediente sos:

  • 100 g unt
  • 1 lingură cu făină
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 200 g smântână
  • 1 legătură de mărar

Mod de preparare:

Trece carnea prin maşina de tocat. Adaugă usturoiul zdrobit, ricotta, parmezanul ras şi pătrunjelul tocat, încorporează ouăle, bătute bine cu un praf de sare şi piper.

Din compoziţia astfel obţinută, mo­delează perişoarele şi fierbe-le în apă cu un praf de sare.

Separat, topeşte untul, adaugă o lingu­ră cu făină şi las-o să se rumenească puţin.

Stinge cu lapte şi încorporează treptat smântână. Lasă să dea în 1-2 clocote, adaugă perişoarele.

După cinci minute, opreş­te focul şi aromatizează cu mărar tocat fin.

Perisoare de curcan cu ricotta

Perisoare_de_curcan_cu_ricotta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.