Perişoare de carne cu sos de legume

Printeaza

Perişoare de carne cu sos de legume

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjelPerişoare de carne cu sos de legume
  • 1 ţelină
  • 1-2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 1 linguriţă plină cu vârf de unt
  • pătrunjel verde
  • 200-300 ml apă

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli, le tai felii subţiri şi le fierbi cu capac în puţină apă. Când legumele sunt bine fierte scurgi zeama, apoi le treci printr-o sită. In piureul obţinut adaugi untul, apa în care au fiert şi sare.

Mai laşi pe foc mic încă 15-20 de minute până Când sosul are consistenţa unei creme, îl dai deoparte şi adaugi pătrunjel tocat. Torni sosul peste perişoare şi pre­sari verdeaţa tocată.

Ingrediente perişoare:

  • 200 g carne macră de vită sau de pui
  • 50 ml lapte
  • 1 lingură orez
  • 1 felie de pâine
  • verdeaţă
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşina de tocat împreună cu pâinea înmuiată în lapte. Adaugi sare după gust şi verdeaţa tocată, orezul spălat, un gălbenuş.

Omogenizezi compoziţia, apoi faci perişoare pe care le fierbi 15-20 de minute în apă care clocoteşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.