Perisoare de peste

Printeaza

Perisoare de peste din: peste, ceapa, ardei, patrunjel, faina, gris, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Perisoare de peste

  • 2 kg de peşte
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • făină
  • griş
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se dezosează. Se fierbe peştele în apă cu sare, se scurge şi se dă prin maşina de tocat.

Ceapa şi ardeiul se curăţă, se taie mărunt, se călesc, se amestecă cu peştele, se adaugă sare, pi­per, pătrunjelul tocat mărunt şi se mai dau o dată prin maşina de tocat. Pasta obţinută se amestecă cu o ceaşcă de griş, se modelează perişoarele, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Se lasă la cuptor 10 minute cu sos de roşii pâ­nă se gratinează.

Perişoarele se pot prepara cu miez de pâine în loc de griş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.