Perisoare de vita cu orez pentru supa

Printeaza

Perisoare de vita cu orez pentru supa din: carne tocată de vită, orez, ceapă prăjită, ulei, ou, sare, piper.

Perisoare de vita cu orez pentru supa

Ingrediente:

  • 150 g carne tocată de vită
  • 50 g orez
  • 1 lin­guriţă ceapă prăjită în ulei
  • 1/2 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ingredientele se amestecă se formează perişoare mici. Se fierb în supe de legume asortate, supă de varză. (Se pre­gătesc în cazul în care oricum avem carne tocată pentru prânz.)

Se prepară un aluat de clătite sărat dintr-un ou, 100 ml lap­te sau sifon cu 60 g făină.

Se prăjesc câteva clătite, se taie tăiţei şi se amestecă în supă imediat înainte de a se servi, sau se servesc pe o farfurie separată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.