Perisoare din cartofi cu sos de rosii

Printeaza

Perisoare din cartofi cu sos de rosii din: cartofi, oua, cascaval, ulei, patrunjel, suc de rosii, faina, piper.

 

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 2 oua
  • 100 g caşcaval afumat
  • 3 linguri ulei
  • o legatura patrunjel verde
  • 200 ml suc de roşii
  • o lingură făină
  • piper

 

Mod de preparare:

Perisoare din cartofi cu sos de rosii: Se fierb cartofii curăţaţi de coajă si se prepară un piure, care, după ce se răceşte, se amestecă bine cu ouăle bătute, caşcavalul ras, uleiul, pătrunjelul tocat, sare si piper.

Din amestecul rezultat se fac perişoarele, care se aşază într-un vas uns cu ulei.

Sucul de roşii amestecat cu făina se toarnă peste perişoare şi se dau la cuptor 30 de minute. Se servesc calde, cu pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Piperul: Istorie, tipuri, Beneficii și Nutriție – Ghid complet

Piperul: Cunoscut științific sub numele de Piper nigrum, piperul este o plantă tropicală perenă care produce fructe mici, rotunde, numite boabe de piper. Aceste boabe pot fi prelucrate pentru a produce trei tipuri principale de piper: negru, alb și verde. Istoria piperului: Piperul este considerat “regele […]

Ruladă Delicioasă de Pui cu Roșii

din: piept de pui, rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, branza feta.   Ingrediente: 500g piept de pui 3 roșii mari 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline Sare și piper după gust O mână de pătrunjel tocat 50g brânză feta (opțional)   Mod de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.