O reteta savuroasa de Supa de rosii cu perisoare de carne din: paine toast, smantana, usturoi, patrunjel, rozmarin, carne de vita, ou, coaja de lamaie, sare, piper, rosii, ceapa, ulei de masline, bulion, supa, zahar, unt, marar si verdeturi. Ingrediente: 2 felii paine toast veche de-o zi 5-6 linguri smantana 2 catei de usturoi 6 […]
Perisoare din chifle pentru supa
PrinteazaPerisoare din chifle pentru supa din: chiflă, ou, ceapă, ulei sau untură, pătrunjel verde, sare, piper, pesmet, făină.
Ingrediente:
- 1 chiflă
- 1 ou întreg
- 1 linguriţă ceapă prăjită în 2 linguri de ulei sau 30 g untură
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- 1 lingură pesmet
- 1-2 linguri făină
Mod de preparare:
Chifla înmuiata in apă se stoarce, se amestecă cu ou, ceapă prăjită, pesmet.
Se lasă să stea, apoi se amestecă cu făina.
Cu lingura umezită cu apă se formează perişoare mici, care se fierb în supe de zarzavat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa de perisoare din piept de curcan
O reteta de supa de perisoare din piept de curcan din: carne tocata de curcan, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, miez de dovlecel, suc de rosii, sare si piper. Ingrediente: 300 g carne tocata de curcan ½ telina 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 3 cepe Miez de dovlecel Suc de rosii Sare si piper […]
Supa de fasole cu perisoare
Se căleşte 1 ceapă roşie tocată într-o lingură ulei de măsline 5 minute, până se înmoaie. Se adună ceapa într-o parte a tigăii, se modelează carnea din 4 cârnaţi în perişoare mici şi se aşază în locul liber, unde se ţin 5 minute, până prind o culoare aurie. Se adaugă 800g de roşii tocate din […]
Pofta buna!