Perisoare din nuca pentru ciorba

Printeaza

Perisoare din nuca pentru ciorba

Ingrediente:Perisoare din nuca pentru ciorba

  • 2 cepe
  • 5 linguri orez
  • 3 linguri miez de nuca macinata
  • 1 lingurita condimente
  • sare
  • pemset

 

Mod de preparare:

Tai ceapa cât mai mărunt şi o pui în tigaie cu câte puţină apă, astfel încât să nu se ardă, ci să se fiarbă înăbuşit. Potriveşti de sare şi adaugi şi orezul peste care, de asemenea, pui apă ca să fiarbă împreună cu ceapa.

După ce orezul s-a fiert, îl laşi să se răcească şi amesteci cu nuca şi pesmetul. Amesteci foarte bine, formezi perişoarele, le mai treci încă o dată prin pesmet ca să se ţină mai bine şi după aceea le pui să fiarbă în ciorbă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.