Perisoare de curcan cu sos din: piept de curcan, ceapa, orez, patrunjel, ou, sare, piper, rosii, usturoi, bulion, chimen, patrunjel. Ingrediente: Pentru perisoare: 500 g piept de curcan tocat 1 ceapă 2 linguri cu orez 1/2 legătură de pătrunjel 1 ou sare piper Pentru sos: 1 conservă cu roşii decojite 1 ceapă 2 linguri cu […]
Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana
PrinteazaPerisoare fierte in aburi cu sos de smantana din: carne de vita, paine, lapte, faina, unt, smantana.
- 500 g carne vită fără os
- 250 g pâine albă fără sare
- 800 ml lapte degresat
- 80 g făină
- 80 g unt
- 170 g smântână cu puţine grăsimi
Mod de preparare:
Pui carnea la fiert în apă clocotită. Fiartă, o treci prin maşină împreună cu pâinea înmuiată şi bine presată de apă.
Amesteci bine, formezi perişoare şi le pui la fiert în apa în care a fiert carnea.
Pui şi laptele la fiert şi când clocoteşte adaugi făina dizolvată cu puţin lapte călduţ.
Amesteci bine cu telul şi adaugi untul şi smântână. Laşi să mai fiarbă circa 15-20 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Perisoare de curcan cu sos
Perisoare din soia
Perisoare din soia din: soia, ceapa, orez, oua, pesmet, faina, ulei. Ingrediente: 200 g soia granule 3-4 cepe 6 linguri orez 4 ouă 2 linguri pesmet 2 linguri făină 1 lingură vegeta condimente 4-5 linguri ulei Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se înăbuşă cu apă şi ulei. Se adaugă orezul şi […]
Perisoare de vita cu sos de ciuperci
Perisoare de vita cu sos de ciuperci din: carne de vita, ciuperci, paine, oua, verdeata, faina, bulion, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină 2 linguri bulion 250 ml smântână sare piper ulei Mod de preparare: […]
Pofta buna!
Reteta asta de perisoare chiar merita incercata