Supa de perisoare cu verdeata din: carne de vita, apa, cartofi, orez, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de vita 8 cani de apa 2 cartofi tăiați cuburi 1/4 cană de orez 1 morcov ras 1/2 ceapa tocata marunt 1 cățel de usturoi tocat 2 linguri […]
Perisoare marinate cu piure
PrinteazaPerisoare marinate cu piure din: perisoare, morcov, dafin, ulei, faina, otet, iaurt, patrunjel.
Ingrediente:
- 4-5 perişoare cu verdeaţă
- 3-4 felii de morcov
- 1 foaie de dafin
- 15 g ulei
- 1/2 linguriţă făină
- 1/2 linguriţă oţet de fructe
- 2 linguri iaurt
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierb feliile de morcov în puţină (un pahar) apă clocotită, pană se înmoaie.
Se amestecă făina cu zeama răcită în care a fiert morcovul şi se toarnă peste perişoare.
Se fierb împreună 8-10 minute, se adaugă oţetul, foaia de dafin şi la urmă, uleiul.
Se lasă să scadă pe marginea maşinii, apoi se servesc cu piure.
Pofta buna!
Perisoare de curcan cu sos din: piept de curcan, ceapa, orez, patrunjel, ou, sare, piper, rosii, usturoi, bulion, chimen, patrunjel. Ingrediente: Pentru perisoare: 500 g piept de curcan tocat 1 ceapă 2 linguri cu orez 1/2 legătură de pătrunjel 1 ou sare piper Pentru sos: 1 conservă cu roşii decojite 1 ceapă 2 linguri cu […]
Perisoare de ciuperci cu sos de rosii
Perisoare de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, faina, oua, rosii, ceapa, concentrat de legume, sare, piper, marar, usturoi, ulei. Ingrediente: 500 g ciuperci 5-6 linguri făină 2 ouă 500 g roşii 1 ceapă 1 -2 linguriţe concentrat de legume sare piper mărar 1-2 căţei usturoi ulei Mod de preparare: Speli şi cureţi […]