Perisoare cu masline si sos de smantana

Printeaza

Perisoare cu masline si sos de smantana din: carne tocată, supa de legume, vin alb, ou, franzelă, ceapa, patrunjel, sare, smantana, brânză topită.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată
  • 250 ml supă de legume
  • 250 ml vin alb
  • 100 g măsline verzi umplute
  • 1 ou
  • 2 felii franzelă
  • 1 ceapă
  • pătrunjel
  • sare

Pentru sos:

  • 150 g smântână
  • 150 g brânză topită

 

Mod de preparare:

Perisoare cu masline si sos de smantana: Tai mărunt ceapa, la care adaugi carnea tocată, franzela înmuiată în puţin vin, oul bătut, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper. Omogenizezi compoziţia, din care formezi perişoare.

In fi­ecare perişoară pui câte o măsli­nă. Restul de vin îl amesteci cu supa de legume şi pui perişoarele.

Laşi la foc mic 10-15 minute.

Strecori 100 ml din supa în care au fiert perişoarele, adaugi brânza topită şi amesteci la foc mic, până ce se desface toată brânza, pe urmă pui smântână, sare. şi piper.

Serveşti perişoarele cu sosul de brânză.

 

Pofta buna!

 

 

Mânzat cu sos de rodii și miere

Mânzat cu sos de rodii și miere – un preparat perfect pentru ocazii speciale sau pentru a transforma o cină obișnuită într-o experiență culinară deosebită. Această rețetă combină frăgezimea cărnii de mânzat cu dulceața naturală a mierii și aroma distinctivă a rodiei, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestui fel […]

Ceai de Iasomie

Ceai de Iasomie – este cunoscut pentru aroma sa delicată și proprietățile sale relaxante. Originar din China, acest ceai combină ceaiul verde sau alb cu flori de iasomie, creând o băutură plină de antioxidanți și beneficii pentru sănătate. Ideal pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a te bucura de un moment […]

 

Prăjitura cu Fistic și Cardamom

Prăjitura cu Fistic și Cardamom – este o delectare fină și aromată, perfectă pentru orice ocazie specială sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța simțurile. Această prăjitură îmbină gustul bogat al fisticului cu aroma exotică a cardamomului, rezultând un desert rafinat și memorabil. Este ideală pentru cei care doresc să încerce ceva nou și diferit, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.