Perisoare de pasare cu smantana

Printeaza

Perisoare de pasare cu smantana din: chiftelute de pasare, smantana, faina, marar.

Ingrediente:

  • 20-30 chiftelute de pasăre
  • 1/2 kg smântână
  • 1 lingură făină
  • mărar verde
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Perisoare de pasare cu smantana:

Se pregăteşte un sos de smântână: într-o cratiţă de 2-3 I se pune o lingură din uleiul în care s-ou prăjit chifteluţele, apoi smântână şi se presară, amestecând, făina.

Se adaugă piperul şi sarea după gust. Sosul se pune la foc domol, cam 15 minute.

Se adaugă apoi chifteluţele prăjite şi verdeaţa tocată mărunt.

Se mai fierb încă 10-15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.