Perisoare de pasare cu sos de rosii

Printeaza

Perisoare de pasare cu sos de rosii din: chiftelute de pasare, bulion, verdeata, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 20-30 chifteluţe de pasăre
  • 5-8 linguri bulion (sau 1/4 l suc de roşii)
  • verdeaţă (mărar, pătrunjel, tarhon)
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Perisoare de pasare cu sos de rosii:

Se pregăteşte un sos de tomate: într-o cratiţă de 2-3 I se pun 1-2 linguri din uleiul în care s-au prăjit chifteluţele.

Se adaugă bulionul diluat cu apă, sau sucul de roşii, apoi verdeaţa tocată mărunt.

Se potriveşte din sare şi piper, apoi se pune la fiert la foc domol pentru 5-10 minute.

In final se adaugă perişoarele şi se mai lasă la fiert 15 minute.

Se servesc calde, cu salată de crudităţi, sau cu castraveciori muraţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.