Perişoare cu sos de roşii
PrinteazaO reteta delicioasa de perisoare cu sos de rosii din: piept de pasare, ceapa, marar, pesmet, suc de rosii, ulei si sare.
- 250 g file de piept de pasăre
- 1 legătură ceapă
- 1 legătură mărar sau pătrunjel
- 2 linguri pesmet
- 250 ml suc de roşii
- 1 lingură ulei
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi pieptul de pui, îl usucaţi şi îl daţi prin maşina de tocat. Tocaţi fin ceapa curăţată şi verdeaţa. Amestecaţi carnea tocată, ceapa şi verdeaţa, apoi săraţi compoziţia.
Cu mâinile umede, formaţi perişoare pe care le treceţi prin pesmet şi le aşezaţi în tava unsă cu ulei. Introduceţi tava în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.
Serviţi perişoarele calde, cu sos de roşii, alături de o garnitură de legume fierte în aburi şi salată verde.
Perişoare cu sos de roşii
Pofta buna!