Perişoare ţărăneşti
PrinteazaO reteta delicioasa de perisoare taranesti din: supa concentrata de carne, spanac, paine toast, parmezan, gris, ou, nucsoara, sare si piper.
- 800 ml supă concentrată de carne
- 400 g spanac
- 4 felii de pâine toast
- 4 linguri parmezan ras
- 4 linguri griş
- 1 ou
- nucşoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală frunzele de spanac şi fierbe-le în apă clocotită cu sare, scurge-le şi toacă-le. Pune-le într-un castron, adaugă oul bătut, pâinea înmuiată şi stoarsă, parmezanul ras, grisul, un praf de sare, puţin piper şi un vârf de cuţit de nucşoară rasă.
Amestecă bine toate ingredientele până când obţii o compoziţie omogenă. Ia din compoziţie cu o linguriţă şi formează perişoare de dimensiunea unei nuci.
Pune-le în supa clocotită şi fierbe-le 20 de minute. Repartizează-le în 4 farfurii adânci, toarnă peste ele supa fierbinte şi serveşte-le imediat.
Perişoare ţărăneşti
Pofta buna!