Perişoare ţărăneşti

Printeaza

O reteta delicioasa de perisoare taranesti din: supa concentrata de carne, spanac, paine toast, parmezan, gris, ou, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Perişoare ţărăneşti

  • 800 ml supă concentrată de carne
  • 400 g spanac
  • 4 felii de pâine toast
  • 4 linguri parmezan ras
  • 4 linguri griş
  • 1 ou
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală frunzele de spanac şi fierbe-le în apă clocotită cu sare, scurge-le şi toacă-le. Pune-le într-un castron, adaugă oul bătut, pâinea în­muiată şi stoarsă, parmezanul ras, grisul, un praf de sare, puţin piper şi un vârf de cuţit de nucşoară rasă.

Amestecă bine toate ingredientele până când obţii o compoziţie omogenă. Ia din compoziţie cu o linguriţă şi formează perişoare de dimensiunea unei nuci.

Pune-le în supa clocotită şi fierbe-le 20 de minute. Repartizează-le în 4 farfurii adânci, toarnă peste ele supa fierbinte şi serveşte-le imediat.

Perişoare ţărăneşti

Perişoare ţărăneşti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.