Perisoare de varza cu branza

Printeaza

Perisoare de varza cu branza din: varza, branza, oua, rosii, faina, smantana, marar, suc de rosii, sare, piper, ulei, pesmet.

Ingrediente:Perisoare_de_varza_cu_branza

  • 2 verze
  • 500 g brânză
  • 2 ouă + 1 ou pentru pane
  • 500 g roşii
  • 1 lingură făină
  • 200 g smântână
  • 2 legături mărar
  • 200 ml suc de roşii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Desfaci varza în foi, pe care le fierbi în apă cu sare, timp de 10 minute.

Brânza sfărâmată o amesteci cu o legătură de mărar tocat mărunt, ouăle bătute, sare şi piper.

Formezi bilute din acest amestec şi le înfăşori în foi de varză. Le dai prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Aşezi apoi bilutele într-o tavă, torni deasupra sucul de roşii, amestecat cu restul de mărar tocat mărunt, roşiile tăiate cubuleţe şi le dai la cuptor.

Separat, amesteci smântână cu făina şi torni amestecul peste perişoare.

Omogenizezi sosul şi mai laşi la cuptor 10 minute.

 

Perisoare de varza cu branza

Perisoare_de_varza_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.