Perisoare de varza cu branza
PrinteazaPerisoare de varza cu branza din: varza, branza, oua, rosii, faina, smantana, marar, suc de rosii, sare, piper, ulei, pesmet.
- 2 verze
- 500 g brânză
- 2 ouă + 1 ou pentru pane
- 500 g roşii
- 1 lingură făină
- 200 g smântână
- 2 legături mărar
- 200 ml suc de roşii
- sare
- piper
- ulei
- pesmet
Mod de preparare:
Desfaci varza în foi, pe care le fierbi în apă cu sare, timp de 10 minute.
Brânza sfărâmată o amesteci cu o legătură de mărar tocat mărunt, ouăle bătute, sare şi piper.
Formezi bilute din acest amestec şi le înfăşori în foi de varză. Le dai prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.
Aşezi apoi bilutele într-o tavă, torni deasupra sucul de roşii, amestecat cu restul de mărar tocat mărunt, roşiile tăiate cubuleţe şi le dai la cuptor.
Separat, amesteci smântână cu făina şi torni amestecul peste perişoare.
Omogenizezi sosul şi mai laşi la cuptor 10 minute.
Perisoare de varza cu branza
Pofta buna!