Pernite cu peste si branza de vaci

Printeaza

Pernite cu peste si branza de vaci din: aluat de foitaj, spanac, oua, ceapa verde, branza de vaci, fileuri de peste, ulei de masline, masline, usturoi, sare, piper, marar, salata verde, rosii.

Ingrediente:Pernite_cu_peste_si_branza_de_vaci

  • doua foi de foitaj
  • 400 g spanac congelat
  • 3 oua
  • o legatura de ceapa verde
  • 200 g branza de vaci
  • 800 g fileuri de peste
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 g masline feliate
  • doi catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • salata verde
  • rosii

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se călesc legumele cinci minute, apoi se adaugă spanacul decongelat.

Se toarnă puţină apă, se condimentează şi se fierbe până scade compoziţia. Se lasă să se răcească complet, apoi se adaugă două ouă şi un albuş, brânza şi măslinele.

Se presară mărar tocat şi se amestecă până se omogenizează compoziţia.

Aluatul de foitaj se dezgheaţă la temperatura camerei, se întinde pe un tocător şi pe jumătatea fiecârei foi se pune compoziţie.

Se aşază din loc în loc bucăţi din fileurile de peşte şi se acoperă cu alluatul rămas, crestat sub formă de grătar.

Se taie ruloul în bucăţi, se preseazâ marginile unse cu gălbenuş ca să nu se desfacă la copt.

Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu gălbenuş şi se; coc la foc mediu 30 de minute.

Se servesc simple sau cu o salata din rosii, marar si salata verde.

Pernite cu peste si branza de vaci

Pernite_cu_peste_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.